Vrijzinnigen Velp

 

Wie zijn wij?
Wij zijn een ondogmatische gemeenschap van mensen die allemaal hun visie hebben op wat vrijzinnigheid voor hen persoonlijk inhoudt. Over 't algemeen kun je zeggen dat een vrijzinnige levensbeschouwing zich kenmerkt door vrijheid van denken en geloven.

Je bepaalt op grond van jouw persoonlijke ervaring of verwondering zelf wat je gelooft.

Het gaat bij ons dus niet om een vaststaande overtuiging, maar om een dynamische, persoonlijke zoektocht naar de diepere lagen van het bestaan. 
 

Hoe doen we dat?

We bieden je geen vaste antwoorden, want die hebben we zelf ook niet.

Maar bij ons kun je samen met gelovigen en ongelovigen, niet-weters, zoekers en twijfelaars op zoek gaan naar wat jou bezielt in het leven. We bieden je boeiende lezingen en films, heel divers ingevulde Eigenzinnige Zondagen en levensbeschouwelijke bijeenkomsten met veel ruimte voor stilte en verbeelding.

Lid of begunstiger worden? 

De Vrijzinnigen Velp kennen leden en begunstigers. Leden voelen zich nauw verbonden met de afdeling. Begunstigers voelen zich betrokken met de afdeling.

 

Leden en begunstigers hebben gratis toegang tot de lezingen van De Sprang.

De minimum bijdrage voor leden bedraagt € 170 en voor begunstigers € 100. Het bestuur gaat er van uit, dat de sterkste schouders de zwaarste lasten kunnen dragen en dus meer kunnen betalen. De hoogte van de financiële bijdrage mag nooit een bezwaar vormen om lid of begunstiger te worden.

  

Uiteraard houdt de vereniging Vrijzinnigen Velp zich wat uw persoonsgegevens betreft, aan de regels genoemd in de AVG-privacywet.

 

 

Info: Contact leden en algemene informatie over de afdeling.
Bert Pieters, Paepestraat 5, 6931 CP, Westervoort
Tel.026-3118646. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 het lijkt op

Belangstelling?
Kom een keer langs op de 1e zondag van de maand, aanvang 10.30 uur.

Esseldien foto landelijke websiteVoorganger
Esseldien Wennink